Джонсън, който бе приет в болница с коронавирус миналата година ще почете жертвите

...
Джонсън, който бе приет в болница с коронавирус миналата година ще почете жертвите
Коментари Харесай

Британският премиер обяви падането на някои наложени заради пандемията забрани

Джонсън, който бе признат в болница с ковид предходната година ще почете жертвите с минута безмълвие.

Активисти приканват 23 март да бъде обявен за формален ден в памет на жертвите.

Британският министър председател Борис Джонсън приветства в " Туитър " рухването на някои наложени поради пандемията забрани като завръщането на проведения спорт в Англия, само че прикани хората да бъдат внимателни. Джонсън съобщи, че се надява на " велико английско спортно лято " и пожела шанс на тези, които се връщат на игрищата, басейните и други спортни уреди. Очаква се през днешния ден той да даде конференция по тематиката.

От през днешния ден отпада условието хората да останат по домовете си. Групи от шест души или две семейства също ще могат да се срещат навън, в това число в частни градини. Могат да се проведат сватби, само че единствено с четирима присъстващи посетители. Протестите навън са позволени. Столичната полиция предизвести обществеността все пак да се въздържа от срещи.

Англия подсигурява, че вторите дози COVID-19 се ползват в точния момент. Това заяви министърът на културата Оливър Даудън, представен от " Ройтерс "  на фона на опасения относно доставките заради търкания с Европейския съюз.  " При цялото ни обмисляне ние взехме поради втората доза ваксина ", акцентира той. На въпрос за отчета на вестник Mail on Sunday, че имунизацията Moderna ще бъде въведена за първи път във Англия в средата на април, Даудън съобщи:  " Очакваме Moderna да пристигна по-късно този месец. "

Англия отбелязва на 23 март 1 година от налагането на първата обсада за предотвратяване разпространяването на ковид. В Деня за размисъл британците уважиха жертвите с минута безмълвие.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР